Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Η Χριστογεννιάτικη εκδηλωση μας

   Πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου έ.έ. το βράδυ η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της ενορίας μας εντός του ιστορικού ναού του Αγ. Νικολάου των Μηνιατών κ' Αναλήψεως Ληξουρίου. 
        Την Ιερά μας Μητρόπολη εκπροσώπησε ο ιεροκήρυκας και αρχιγραμματεύς της Μητροπόλεως μας Αρχ. Σπυρίδων Πετεινάτος όπου μας μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.Δημητρίου και χαιρέτισε την όλη εκδήλωση μαζί με τον εφημέριο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αργοστολίου π.Άνθιμο Καλαρύτη. 
   Πολλές ευχαριστίες σε όλους όσους  συμμετείχαν στην εκδήλωση, στον π.Χαράλαμπο Μαρκέτο , εφημέριο του Ι.Ν.Αγ.Νικολάου Λειβαθηνάτων (Ξένων) πόλεως Ληξουρίου όπου ήταν ο κεντρικός ομιλητής, τους ιεροψάλτες της ενορίας και της περιοχής της Παλικής με χοράρχη τον πρωτοψάλτη και μαέστρο κ. Σπυρίδων Θεοτοκάτο όπου μας έψαλλαν τόσο υπέροχα ύμνους των Χριστουγέννων και τέλος στη χορωδία της ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ  της πόλεως Ληξουρίου ''Τζώρτζης Δελλαπόρτας'' για τα τραγουδια και τους υμνους που μας τραγούδησαν. Η όλη εκδήλωση ήταν υπέροχη και παρ'όλο τις άσχημες καιρικές συνθήκες που ήταν, αρκετός κόσμος προσήλθε στον ιερό ναό 'οπου στο τέλος ψάλλαμε όλοι μαζί τα Ληξουριώτικα Κάλαντα Πρωτοχρονιάς δηλ. ''Τον  Αγ. Βασίλη''.   
Τέλος ευχαριστίες στο Ανθοπωλείο της κ.Ρούλας Σαβράμης για το στολισμό του ιερού μας ναού και το φωτογραφείο του κ.Ι.Σούλη για την κάλυψη της εκδήλωσης. 
Ευχόμαστε σε όλους καλή αποκοπή και καλή χρονιά . ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΦΏΤΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΣ ΒΙΝΤΕΟ


 










ΠΛΗΡΕΣ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ


 









Αγιος Βασίλης 
(Ληξουριώτικα Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου